За Нас

Максима Лтд Дооел има повеќе од 25 годишна традиција. Со текот на годините компанијата ја проширува својата дејност со продажба и сервисирање на моторцикли и скутери како и продажба на мото опрема, делови и аксесоари за мотори и скутери.

Денес приоритетна дејност на компанијата е продажба на половни возила, нови и половни мотоцикли и скутери, сервисирање и продажба на резервни делови за сите видови моторни возила, продажба на опрема и делови за мотори и мотоциклисти.

 

Локација

Контакт

  • 00 389 2 2653 253
  • 00 389 70 273 005
  • kontakt@maxima.com.mk

Facebook

Maxima © 2024. UKION SHOPS